Om innsendte data

22. november 2023

ID 111964

Du kan se informasjon om dataene som ble sendt inn til Kaspersky mens du brukte tidligere versjoner av programmet

Data som sendes til Kaspersky med Kaspersky Password Manager 10.2

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data videresendes over en sikker kanal.

Du kan se listen over data gitt under vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere (lisensavtale) og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål (markedsføringserklæring) i de tilsvarende juridiske dokumentene.

Du kan lese lisensavtalen i App Store.

Lese markedsføringserklæringen og deaktivere sending av data

Videre samtykker du i å gi Kaspersky ikke-personlige data ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere.

Ikke-personlige data sendes til Kaspersky for følgende formål:

Gi deg tilgang til kjernefunksjonaliteten i den ervervede programvaren fra rettighetshaveren.

• Informasjon om programvaren: full versjon av programvaren; programvare-ID; programvarelokalisering; Programvaregruppe; resultatet av programvarehandlingen; feilkode.
  • Informasjon om bruken av Kaspersky Security Network (KSN): konfigurasjonens ID.
  • ID for emnet i programvarehjelp; lenkens navn.

I tillegg til informasjonen nevnt ovenfor, ved pålogging på nettportalen med Facebook- eller Google-kontoen din, trenger rettighetshaveren å motta og behandle følgende ikke-personlige data fra enheten din:

• Informasjon om autentiseringen: godkjenningstoken mottatt fra identitetsleverandøren; tilgangstoken mottatt fra identitetsleverandøren; type informasjon som sendes til identitetsleverandøren; rettighetshaverens ID i identitetsleverandørens system; navn på identitetsleverandøren; nettadressen identitetsleverandørens svar sendes til; parametere forespurt fra identitetsleverandøren; ID for rettighetshaverens ressurs; tokentype; verdi generert for verifisering av forespørsel.

Merk: Tilgjengeligheten av alternativene for å logge på med Apple, Google eller Facebook avhenger av din region. For mer informasjon om begrensninger i Russland, se denne artikkelen (bare tilgjengelig på engelsk og russisk).

For å forbedre programmets kvalitet.

• Informasjon om bruken av Kaspersky Security Network (KSN): protokollen som brukes til å utveksle data med KSN; IDen til KSN-tjenesten som ble åpnet av programvaren; datoen og klokkeslettet da statistikk sluttet å bli mottatt; antall KSN-tilkoblinger hentet fra hurtigbufferen; antall forespørsler det ble funnet en respons for i den lokale forespørselsdatabasen; antall mislykkede KSN-tilkoblinger; antall mislykkede KSN-transaksjoner; midlertidig distribusjon av kansellerte forespørsler til KSN; midlertidig distribusjon av mislykkede KSN-tilkoblinger; midlertidig distribusjon av mislykkede KSN-transaksjoner; midlertidig distribusjon av vellykkede KSN-tilkoblinger; midlertidig distribusjon av vellykkede KSN-transaksjoner; midlertidig distribusjon av vellykkede forespørsler til KSN; midlertidig distribusjon av forespørsler til KSN som ble tidsavbrutt; antall nye KSN-tilkoblinger; antall mislykkede forespørsler til KSN forårsaket av ruterfeil; antall mislykkede forespørsler forårsaket av at KSN ble deaktivert ble deaktivert i programvareinnstillingene; antall mislykkede forespørsler til KSN forårsaket av nettverksproblemer; antall vellykkede KSN-tilkoblinger; antall vellykkede KSN-transaksjoner; totalt antall forespørsler til KSN; datoen og klokkeslettet da statistikk begynte å bli mottatt.
  • Versjon av installert programvare; teksten i feilmeldingen; OS-feilkode; http-forespørselsmetode; tokentype; godkjenningstoken i rettighetshaverens tjenester; token TTL; banen til objektet som behandles; metode som brukes for autentisering i programvaren; full versjon av programvaren; programvarens oppdaterings-ID; informasjon om implementering av nettjenestenes tilgangsbehandler; type installert programvare; unik forespørsel-ID til rettighetshaverens tjenester; responsstatus for rettighetshaverens tjeneste; feilkode; linjenummeret til kildefilen i unntaksbehandleren; protokoll-ID; total varighet for behandling av forespørsel; type feil under protokollbehandling; feilkategoriens kode; DNS-adressen til nettjenesten som åpnes; varighet av tilgang til server; tilgjengeliggjør nettjenestens eksterne port og IP-adresse; nettadressen som behandles; Programvare-ID-er i Firebase.