Bruk Autoutfyll passord for Kaspersky Password Manager

22. november 2023

ID 242280

Hvis du aktiverer Autoutfyll passord, kan du fylle ut påloggings- og passordfelt automatisk i Safari og programmer med legitimasjon lagret i Kaspersky Password Manager. Du finner mer informasjon om Autoutfyll passord i dokumentasjonen fra Apple.

Av hensyn til personvernet og sikkerheten din behandles dataene i Kaspersky Password Manager lokalt og sendes ikke utenfor enheten din.

Merknad: Autofyll passord er bare tilgjengelig i programmer som støtter denne funksjonen.

Aktiver Autoutfyll passord

Deaktiver Autoutfyll passord

Logg på med Autoutfyll passord