Installere nettleserutvidelser

16. januar 2023

ID 86787

Vis alt | Skjul alt

Du må installere Kaspersky Password Manager-utvidelsen for nettleseren din for å kunne bruke funksjonene i Kaspersky Password Manager. Kaspersky Password Manager bruker utvidelser til å autofylle nettskjemaer, logge deg på nettsteder automatisk, og lagre nye bankkort, adresser og kontoer for nettsteder.

Etter at du har opprettet et hovedpassord, vil programmet be deg om å installere utvidelsene for nettlesere du ønsker å bruke med Kaspersky Password Manager.

Installere utvidelser for Kaspersky Password Manager

Etter at du har installert utvidelsene vil Kaspersky Password Manager be deg om å beskytte passordene du har lagret i nettlesere og overføre dem til et sikkert hvelv.

Overføre passord til et sikkert hvelv

Se også

Koble til My Kaspersky

Bruke automatisk lagring og autofyll

Installere utvidelser for Kaspersky Password Manager