Hva som er nytt

11. oktober 2023

ID 256490

Den nyeste versjonen av programmet introduserer følgende nye funksjoner og forbedringer:

Nye funksjoner

• Vi har lagt til en ny funksjon: Autentisering. Nå genererer og lagrer vi engangspassord for tofaktorautentisering.
  • Å endre passordet er nå sikrere på grunn av passordhistorikken. Nå legges ditt forrige passord til i passordloggen når du lagrer et nytt.

Forbedringer

• Vi har tydelig merket delen av programmet der du kan legge til e-postkontoer.
  • Lagt til muligheten til å kopiere kommentarer for kontoer.

Rettelser

• Når du sletter et hvelv, utløper bekreftelseskoden som ble brukt for å bekrefte denne operasjonen veldig raskt. Nå er levetiden til bekreftelseskoden økt.
  • Etter oppdatering av fargepaletten var noen UI-elementer vanskelige å se i det mørke temaet. Nå har vi korrigert paletten.
  • Vi har løst konflikter med tredjepartsprogrammer som samhandler med utklippstavlen (Punto Switcher, VirtualBox, Download Master, DriverMax, osv.), på grunn av at data ikke kunne kopieres fra Kaspersky Password Manager.
  • Andre mindre rettelser og forbedringer relatert til stabilitet, ytelse og brukergrensesnitt til programmet.

Utgivelseshistorikk

Versjon 2023.1

Versjon 2023.0

Versjon 10.3

Patch A for versjon 10.3

Versjon 10.2

Patch A for versjon 10.2

Versjon 10.1

Patch A for versjon 10.1

Versjon 10.0

Patch A for versjon 10.0

Versjon 9.2

Patch A-W for versjon 9.2