Importer og eksporter data

8. desember 2023

ID 130515

Vis alt | Skjul alt

Du kan importere data til Kaspersky Password Manager fra:

• En sikkerhetskopi av hvelvet eller et hvelv opprettet av en tidligere støttet versjonen av (9.2 eller nye) Kaspersky Password Manager
  • Nettleserens innebygde passordbehandlere
  • Andre passordbehandlere

Importere data fra en sikkerhetskopi av hvelvet eller et hvelv opprettet av en tidligere versjonen av Kaspersky Password Manager

Importere data fra nettleserens innebygde passordbehandlere

Importere data fra andre passordbehandlere

Hvis du bruker gratisversjonen av Kaspersky Password Manager, og importerer flere oppføringer enn det som er tillatt i gratisversjonen, vil disse oppføringene være inaktive etter at de er importert.

Du kan eksportere notatene og legitimasjonen fra hvelvet til en tekstfil og skrive dem ut.

Eksportere data for utskrift

Eksporter data i format som kan skrives ut fra My Kaspersky

Se også

Laste ned dokumenter fra hvelvet

Sikkerhetskopiere data