Begrensninger og advarsler

8. desember 2023

ID 156828

Begrensninger:

• Kaspersky Password Manager er inkompatibel med programmer i Windows 8-stil.
  • Kaspersky Password Manager støtter ikke operativsystemene Windows XP og Windows Vista. Hvis du bruker ett av disse operativsystemene, anbefaler vi at du oppgraderer til en nyere versjon. Hvis du velger å fortsette å bruke Windows XP eller Windows Vista, kan du fortsatt bruke nettversjonen av Kaspersky Password Manager. Du kan også bruke Kaspersky Password Manager med andre operativsystemer.
  • Kaspersky Password Manager kan ikke vise oppføringer av en ny type på andre enheter dersom de er opprettet i den nyere versjonen av programmet.