Kaspersky Security Cloud for Windows

Skanne etter og reparere svake innstillinger i operativsystemet

30. november 2021

ID 134314

Slik skanner du etter og reparerer svake innstillinger i operativsystemet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet.

Vinduet Verktøy åpnes.

3. I vinduet Verktøy går du til delen Sikkerhet.
  4. Under Sikkerhet klikker du på lenken Kontroll av svake innstillinger for åpne vinduet Kontroll av svake innstillinger.
  5. Klikk på Start skann.

Hvis svake innstillinger oppdages i løpet av skanningen, viser vinduet koblingen <N> svake innstillinger oppdaget for operativsystemet.

6. Klikk på denne koblingen for å gå til vinduet Kontroll av svake innstillinger.
  7. I vinduet Kontroll av svake innstillinger velger du handlingen som skal utføres på svake innstillinger:
    • Oppdaget svake innstillinger. Gjør ett av følgende:
      • Klikk på Reparer alle for å reparere alle svake innstillinger.
      • Klikk på Reparer for å reparere en svak innstilling.
      • Hvis åpne programmer forstyrrer rettingen av en svak innstilling, klikker du på Vis for å vise listen over forstyrrende programmer.

For å lukke programmer som hindrer at innstillingen rettes, gjør du ett av følgende:

• Klikk på close application.png til høyre for navnet på det forstyrrende programmet for å lukke det på vanlig måte. Hvis programmet oppdager ulagrede endringer, vil det be deg om å lagre dem.
        • Klikk på koblingen Tving lukking for å lukke alle forstyrrende programmer uten å lagre data.
      • I rullegardinlisten ved siden av Reparer velger du Ignorer for å å la en svak innstilling være uendret.
      • I rullegardinlisten ved siden av Reparer velger du Les mer for å se informasjon om en svak innstilling på Kasperskys nettsted for teknisk støtte.
    • Svake innstillinger som er reparert tidligere.
      • Klikk på Avbryt for å gjenopprette de reparerte innstillingen til den opprinnelige tilstanden.
      • I rullegardinlisten ved siden av Avbryt velger du Les mer for å se informasjon om en svak innstilling på Kasperskys nettsted for teknisk støtte.
    • Ignorerte innstillinger. Klikk på koblingen Vis alle ved siden av meldingen <N> ignorerte innstillinger for å åpne listen over svake innstillinger som du har latt forbli uendret, og klikk på knappen Reparer.