Kaspersky Security Cloud for Windows

Konfigurere innstillinger for sikkerhetskontroll av passord

30. november 2021

ID 134636

Slik endrer du innstillinger for sikkerhetskontroll av passord:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. I delen Ekstra klikker du på koblingen Sikkerhetskontroll av passord for å gå til vinduet Innstillinger for sikkerhetskontroll av passord.
  4. Velg alternativet Vis passordstyrke i nettleseren hvis du vil at Kaspersky Security Cloud skal sjekke og varsle deg om styrken på passordene du oppretter på nettsteder.

Hvis du har installert Kaspersky Password Manager, vil varslingen anbefale deg å bruke et sterkt passord. Hvis dette programmet ikke er installert, anbefaler vi at u laster ned og installerer programmet, så du er sikker på at du alltid oppretter sterke passord.

5. Aktiver alternativet Advar om bruk av samme passord på nettsteder hvis du vil at Kaspersky Security Cloud skal sjekke om du har brukt passordet tidligere når du angir eller oppretter passord på nettstedene til banker, sosiale nettverk og e-posttjenester.
  6. Klikk på koblingen Velg nettstedkategorier for å gå til vinduet Nettstedkategorier, hvis du vil velge hvilke nettstedkategorier identiske passord skal sjekkes for.
  7. Aktiver alternativene for følgende kategorier:
    • Internettbanker og betalingssystemer. Når du oppretter eller angir et passord på Internett, vil programmet sjekke om du har brukt dette passordet på nettstedene til banker eller betalingssystemer tidligere.
    • Sosiale nettverk. Når du oppretter eller angir et passord på Internett, vil programmet sjekke om du har brukt dette passordet på sosiale nettverk tidligere.
    • E-posttjenester. Når du oppretter eller angir et passord på Internett, vil programmet sjekke om du har brukt dette passordet på e-posttjenester tidligere.