Kaspersky Security Cloud for Windows

Installere over andre Kaspersky-programmer

30. november 2021

ID 137590

Programmet kan installeres over følgende Kaspersky-programmer:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security

Under installasjon vil Kaspersky Security Cloud fjerne Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Total Security, hvis de er installert. Lisensen for et fjernet program kan ikke brukes i Kaspersky Security Cloud. Du kan installere det fjernede programmet på en annet enhet og bruket det under en gjeldende lisens. Innstillingene til det fjernede programmet lagres ikke.

Under installasjon vil Kaspersky Security Cloud fjerne Kaspersky Free, hvis det er installert. Innstillingene for Kaspersky Free lagres ikke.

Når Kaspersky Security Cloud installeres over Kaspersky Total Security, lagres sikkerhetskopier av filer, men disse vises ikke i Kaspersky Security Cloud. Du kan legge sikkerhetskopier av filer til Kaspersky Security Cloud manuelt.