Kaspersky Security Cloud for Windows

Om komponentetn Enheter i nettverket mitt

30. november 2021

ID 138204

Hackere kan potensielt få tak i passordet ditt eller hacke seg inn på hjemmenettverket ditt, enten for å bruke nettet eller for å stjele data. Kaspersky Security Cloud beskytter det kablede Ethernet-nettverket og trådløse nettverk mot uautoriserte tilkoblinger.

Når en enhet kobler seg på nettverket ditt, vil Kaspersky Security Cloud vise et varsel og spørre om du ønsker å se hvilke enheter som er koblet på dette nettverket:

Du kan når som helst deaktivere enhetskontroll i nettverket ditt. Kaspersky Security Cloud slutter å vise enheter i dette nettverket, og vil ikke varsle deg når nye enheter kobler til nettverket.

Om det så bare finnes én usikret enhet på hjemmenettverket, reduserer dette beskyttelsen for de andre enhetene. Du kan bruke My Kaspersky til å se hvilke Kaspersky-programmer som er installert på andre enheter som er koblet til samme konto på My Kaspersky. Hvis du og dine familiemedlemmer bruker programmet under familiepakken, vil du også kunne se hvilke Kaspersky-programmer som er installert på enhetene til dine familiemedlemmer. Om nødvendig kan du gå til My Kaspersky og installere Kaspersky-programmer på enhetene dine.

Du kan deaktivere komponenten Enheter i nettverket mitt. Når du deaktiverer komponenten, slutter Kaspersky Security Cloud å varsle deg om tilkoblinger til nettverket.

Besøk nettstedet for teknisk støtte for å lese om andre tilgjengelige sikkerhetsmetoder for tilkobling til trådløse nettverk.