Kaspersky Security Cloud for Windows

Kobler til My Kaspersky

30. november 2021

ID 139729

For å aktivere programmet logger du på My Kaspersky-kontoen og dermed også på My Kaspersky. Kaspersky Security Cloud fungerer ikke hvis enheten din ikke er koblet til My Kaspersky. Hvis du tidligere skrev brukerdetaljene dine inn i et annet Kaspersky-program på denne enheten, kobler Kaspersky Security Cloud seg til My Kaspersky automatisk. Hvis programmet ikke klarer å koble enheten automatisk til My Kaspersky, må du skrive inn påloggingsdetaljene manuelt for å logge på.

Hvis du har en My Kaspersky-konto:

1. Skriv inn e-postadressen du brukte til å opprette kontoen.
  2. Skriv inn passordet for kontoen din.
  3. Skriv inn koden som vises på bildet og klikk på Fortsett.

Dette trinnet er kun tilgjengelig hvis du skrev inn feil e-postadresse eller passord flere ganger.

4. Hvis du har konfigurert SMS-autorisasjon på My Kaspersky, sendes en tekstmelding med autorisasjonskoden til telefonen din. Skriv inn autorisasjonskoden i feltet og klikk på Fortsett.

Gjør ett av følgende hvis du ikke mottar meldingen med autorisasjonskoden:

• Klikk på Få en ny kode for å be om koden på nytt.
    • Klikk på Fikk du ikke koden? for å finne ut hvordan du kan løse dette problemet.

I noen regioner ber programmet deg om å lese og godta forskriften om innhenting av data. Hvis du godtar vilkårene i erklæringen, klikker du på Godta og koble til.

Enheten din vil bli koblet til My Kaspersky.

• Hvis du allerede har kjøpt et abonnement og angitt aktiveringskoden på My Kaspersky, aktiveres programmet med abonnementet når du kobler deg til My Kaspersky.
    • Hvis programmet oppdaget flere aktive lisenser, for eksempel for Kaspersky Security Cloud – Personal og Kaspersky Security Cloud – Family, vil vinduet Velg abonnement vises på skjermen. Klikk på Velg for å velge abonnementet som Kaspersky Security Cloud skal brukes med.

Hvis du ikke har kjøpt et abonnement ennå, vil programmet aktiveres under pakken Kaspersky Security Cloud – Free.

Hvis du ikke har en konto på My Kaspersky