Kaspersky Security Cloud for Windows

Slik viser du Enheter i nettverket mitt

30. november 2021

ID 139739

Kaspersky Security Cloud viser følgende informasjon om enheter som er koblet til det trådløse nettverket eller kablede Ethernet-nettverket ditt:

• Enhetsnavn
  • Enhetens produsent
  • Type enhet (f.eks. datamaskin, mobilenhet, ruter, spillkonsoll eller videokamera)
  • Hvilket operativsystem som er installert på enheten
  • MAC-adresse (enhetens unike nettverks-ID)
  • Enhetens IP-adresse
  • Klokkeslettet da frakoblede enheter sist ble oppdaget på nettverket
  • Kaspersky-programmer installert på enheten (for enheter beskyttet under pakkene Personal og Family, og koblet til samme konto på My Kaspersky)

Slik viser du enheter som er koblet til nettverket ditt:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på ikonet i delen nederst i vinduet (Nettverksikon eller Ikon for kablet nettverk eller Ikon for trådløst nettverk, avhengig av typen oppdaget nettverk) for å åpne vinduet Enheter i nettverket mitt.

Vinduet Enheter i nettverket mitt viser følgende:

• Enheter som for øyeblikket er koblet til nettverket ditt.
    • Enheter som var koblet til nettverket ditt for en stund siden.
    • Enhetsstatus i nettverket:
      • Tilkoblede enheter er grønne
      • Frakoblede enheter er grå
      • Nye enheter indikeres som Nye

Slik endrer du navnet på en enhet:

1. Velg den aktuelle enheten fra listen over enheter i vinduet Enheter i nettverket mitt.

Et vindu åpnes for å vise informasjon om denne enheten.

2. Skriv inn det nye navnet på enheten i feltet Tjenestenavn.

Slik endrer du enhetstypen:

1. Velg den aktuelle enheten fra listen over enheter i vinduet Enheter i nettverket mitt.

Et vindu åpnes for å vise informasjon om denne enheten.

2. Velg det aktuelle elementet fra rullegardinlisten Enhetstype.