Kaspersky Security Cloud for Windows

Innlevering av data

30. november 2021

ID 144975

Denne delen inneholder informasjon om de bestemte dataene du oppgir til Kaspersky når du bruker versjon 3.0 av programmet. Underdelen Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet inneholder data som lagres lokalt på datamaskinen og ikke sendes til Kaspersky.

Klikk på lenkene nedenfor for å lese om data for de forrige versjonene av programmet:

Innlevering av data for versjon 2.0

Innlevering av data for versjon 1.0

I denne delen i hjelpen

Innsamling av data i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere

Innsamling av data i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere på EUs territorium, Storbritannia, Brasil eller av innbyggere i California

Innlevering av data til Kaspersky Security Network

Lagring av data i operasjonsrapporten for programmet

Lagre data for teknisk støtte

Om bruken av programvaren i EU, Storbritannia, Brasil eller av innbyggere i California