Kaspersky Security Cloud for Windows

Kaspersky Security Cloud

30. november 2021

ID 146316

Kaspersky Security Cloud er den nye sikkerhetstjenesten vår, og er basert på patentert adaptiv sikkerhetsteknologi. Tjenesten tilpasser seg til handlingene dine og gir skreddersydde anbefalinger om hvordan du og dine nærmeste får bedre beskyttelse. For eksempel vil tjenesten anbefale å slå på sikkerhetskomponentene som passer best for situasjonen når du kobler til et trådløst nettverk, kjøper noe på nett eller logger på nettsteder.

Du kan bruke Kaspersky Security Cloud på enheter med Microsoft Windows, MacOS (ikke tilgjengelig i Free-pakken), Android og iOS.

For at du skal kunne bruke Kaspersky Security Cloud, må enheten din være tilkoblet en My Kaspersky-konto. My Kaspersky er en enkelt konto for ekstern behandling av beskyttelsen på enhetene dine. Eiere av Family-abonnementer kan også dele beskyttelsen med familiemedlemmer og venner. Alle andre brukere med dette Family-abonnementet er nødt til å opprette sine egne My Kaspersky-kontoer.

Det finnes tre abonnementspakker for Kaspersky Security Cloud.

Vis lisensavtalen for sluttbrukere for alle programmene i tabellen.

Gratispakke

Personlig pakke

Familiepakke

opptil 3 enheter

3–5 enheter

opptil 10 enheter

Kaspersky Security Cloud (basisversjon)

Kaspersky Security Cloud (fullversjon)

Kaspersky Security Cloud (fullversjon)

Kaspersky Internet Security for Android (gratisversjon)

Kaspersky Internet Security for Android (premiumversjon)

Kaspersky Internet Security for Android (premiumversjon)

Kaspersky VPN Secure Connection* (standardversjon)

Kaspersky VPN Secure Connection* (standardversjon)

Kaspersky VPN Secure Connection* (standardversjon)

Kaspersky Password Manager (gratisversjon)

Kaspersky Password Manager (premiumversjon)

Kaspersky Password Manager (premiumversjon)

Kaspersky Safe Kids (premiumversjon)

* For enheter med iOS og Android er Kaspersky VPN Secure Connection en del av Kaspersky Security Cloud, og ikke en enkeltstående app. Avinstaller Kaspersky VPN Secure Connection fra mobilenhetene dine, slik at Kaspersky Security Cloud kan jobbe uten feil. Innstillingene for Kaspersky VPN Secure Connection slettes etter at programmet er avinstallert. Hvis du har kjøpt et abonnement for den utvidede versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection, vil den bli brukt for Kaspersky VPN-funksjonen i Kaspersky Security Cloud.