Kaspersky Security Cloud for Windows

Slik aktiverer du et nytt abonnement dersom abonnementet ditt er tilbakekalt eller utløpt

30. november 2021

ID 155658

Hvis abonnementet ditt på Kaspersky Security Cloud har blitt tilbakekalt eller utløpt, kan du velge et annet abonnement.

Gjør følgende for å velge et annet abonnement:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på koblingen Tilbakekalt eller Utløpt (avhengig av abonnementsstatus) for å gå til vinduet Abonnement.
  3. I vinduet Abonnement klikker du på Jeg har et abonnement for å gå til vinduet Tilgjengelige abonnementer.
  4. Klikk på Velg ved siden av abonnementet som du vil bruke Kaspersky Security Cloud med.

Hvis du ikke har et aktivt abonnement på My Kaspersky, foreslår programmet at du kjøper et abonnement.