Kaspersky Security Cloud for Windows

Slik sjekker du om dataene dine kan bli offentlig tilgjengelig

30. november 2021

ID 156404

Slik sjekker du om dataene dine kan bli offentlig tilgjengelig:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Beskyttelse av personvern.

Vinduet Beskyttelse av personvern åpnes.

3. Velg delen Kontosjekk.

Vinduet Kontosjekk åpnes.

4. Skriv inn e-postadressen din i inntastingsfeltet og klikk på Sjekk.

Kaspersky Security Cloud begynner å sjekke den angitte adressen. Hvis sjekken avslører at dataene dine kan være tilgjengelig for offentligheten, vil programmet varsle deg om dette og vise en liste over nettsteder hvor det kan ha oppstått en datalekkasje, datoen for mulig lekkasje og kategorien data som kan være offentlig tilgjengelig. Ved å klikke på en datakategorikobling vil du få anbefalinger om hvordan du kan minimere konsekvensene av en eventuell lekkasje av disse dataene.

Kaspersky Security Cloud lar deg ikke bare sjekke dine egne data for mulige lekkasjer, men også fra andre brukerkontoer, for eksempel kontoer som tilhører venner og familie.