Kaspersky Security Cloud for Windows

Slik oppretter du en liste over kontoer for automatisk sjekking

30. november 2021

ID 183770

Slik oppretter du en liste over kontoer for automatisk sjekking:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Beskyttelse av personvern.

Vinduet Beskyttelse av personvern åpnes.

3. Velg delen Kontosjekk.

Vinduet Kontosjekk åpnes.

4. Gjør ett av følgende:
    • I inntastingsfeltet angir du e-postadressen til kontoen du vil legge til i listen for automatisk sjekking og klikker på knappen Sjekk.
    • I Pålogginger klikker du på legg til ikonet ved siden av den valgte kontoen.

Kontoen du har lagt til vises i listen Sjekkes regelmessig.

Det kan hende at legge til kontoer i listen for automatisk sjekking ikke er tilgjengelig i området du bor i.