Kaspersky Security Cloud for Windows

Slik deaktiverer du varsler når enheter kobles til nettverket ditt

30. november 2021

ID 198711

Slik deaktiverer du varsler som vises når enheter kobler til nettverket:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på ikonet i delen nederst i vinduet (Nettverksikon eller Ikon for kablet nettverk eller Ikon for trådløst nettverk, avhengig av typen oppdaget nettverk) for å åpne vinduet Enheter i nettverket mitt.
  3. I vinduet Enheter i nettverket mitt klikker du på prikker-knappen ved siden av nettverket og velger elementet Deaktiver varslinger.

Programmet viser deg ikke lenger varsler hvis enheter kobler til dette nettverket.

Du kan også deaktivere varsler for det valgte nettverket når programmet viser deg et varsel om at en enhet har koblet til dette nettverket. Det gjør du ved å klikke på koblingen Deaktiver varslinger for dette nettverket i varslingsvinduet.