Kaspersky Security Cloud for Windows

Slik nekter du nettverkstilgang for en enhet

30. november 2021

ID 203916

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på ikonet i nedre del av vinduet (nettverk Nettverksikon eller kablet nettverk Ikon for kablet nettverk eller trådløst nettverk Ikon for trådløst nettverk, avhengig av nettverkstypen som oppdages) for å åpne Enheter i nettverket mitt-vinduet.
  3. I delen Mitt nettverk klikker du Enheter i nettverket mitt.
  4. I vinduet Enheter i nettverket mitt velger du enheten du vil koble fra.
  5. Finn enhetens MAC-adresse til høyre vinduet.
  6. Blokker enhetens MAC-adresse i nettleserinnstillingene. Besøk nettstedet til leverandøren for å se brukerhåndboken for ruteren.

Etter at MAC-adressen er blokkert, vil ikke enheten kunne koble til nettverket ditt.