Kaspersky Security Cloud for Windows

Om abonnementet

30. november 2021

ID 70647

Abonnementet bestemmer bruksinnstillingene for Kaspersky Security Cloud (abonnementets utløpsdato og antall beskyttede enheter). Abonnementet er knyttet til den unike koden du har for å aktivere din kopi av Kaspersky Security Cloud.

Det finnes tre pakker:

Kaspersky Security Cloud – Free. Denne pakken gir deg rett til å bruke det grunnleggende settet av beskyttelsesfunksjoner gratis. Du kan installere og samtidig bruke programmet på tre enheter som er koblet til samme My Kaspersky-konto. For detaljer om beskyttelsen du får under Free-pakken, kan du se sammenligningen av Kaspersky Security Cloud-pakkene. Free-abonnementet fornyes automatisk. Du trenger ikke å foreta deg noe.

• Kaspersky Security Cloud – Personal. Denne pakken gir deg rett til å bruke alle funksjoner unntatt Kaspersky Safe Kids. Denne pakken er ment å brukes av én enkelt person og vil ikke la deg dele programmet med venner og familie.
  • Kaspersky Security Cloud – Family. Denne pakken gir deg rett til ubegrenset bruk av alle programfunksjoner, inkludert beskyttelse av barna med Kaspersky Safe Kids-programmet. Hvis du har kjøpt abonnement på Family-pakken, kan du dele bruksrettigheter til programmet med personer nær deg (venner, familie og til og med kollegaer).

Pakkene Personal og Family har funksjoner for automatisk fornyelse. Hvis du aktiverer funksjonen for automatisk fornyelse på en av våre partneres nettsteder eller på Kasperskys nettsted, vil abonnementet ditt fornyes automatisk ved utløp uten at du trenger å foreta deg noe. Free-abonnementet fornyes automatisk. Du trenger ikke å foreta deg noe.

Hvis du ikke slår på funksjonen for automatisk fornyelse, eller hvis programmet av en eller annen grunn ikke er i stand til å utføre automatisk fornyelse av abonnementet ditt (for eksempel hvis bankkortet ditt er utløpt eller ble avvist), kan det hende at programmet vil bytte over til Free når abonnementet på pakken Personal eller Family utløper, hvis pakken din støtter et slikt bytte. For å fortsette å bruke programmet under pakken Personal eller Family i dette tilfellet, må du fornye abonnementet ditt manuelt på Kaspersky-nettstedet eller på en av våre partneres nettsteder.

Abonnementene på Personal eller Family inkluderer rett til å bruke følgende tjenester:

• Retten til å bruke programmet på en eller flere enheter

Lisensavtalen for sluttbrukere angir hvor mange enheter programmet kan brukes på.

• Hjelp fra Kasperskys tekniske støtte
  • Få andre tjenester som er tilgjengelige fra Kaspersky eller deres partnere i abonnementsperioden.

Før du kjøper et abonnement, kan du få en gratis prøveversjon av Kaspersky Security Cloud. Prøveversjonen av Kaspersky Security Cloud vil ha full funksjonalitet i løpet av en kort evalueringsperiode. Etter prøveperioden for Kaspersky Security Cloud må du kjøpe et abonnement for å fortsette å bruke programmet.

Slik trekker du tilbake et abonnement fra en enhet

Se hjelpedelen for My Kaspersky for informasjon om hvordan du trekker tilbake et Kaspersky Security Cloud-abonnement fra en enhet eller sender et abonnement til en enhet.

Om abonnementer kjøpt gjennom App Store eller Google Play

Hvis du har kjøpt et abonnement på Kaspersky Security Cloud gjennom App Store eller Google Play for å bruke det på Microsoft Windows-enheter, må du ved abonnementsperiodens utløp fornye abonnementet via App Store eller Google Play. I dette tilfellet har du ikke lov til å fornye abonnementet automatisk på våre partneres nettsteder eller på Kasperskys nettsted.

Du kan også kjøpe en prøveversjon av Kaspersky Security Cloud fra App Store eller Google Play og bruke programmet gratis i en prøveperiode. Vær oppmerksom på at Kaspersky Security Cloud vil bytte til den betalte versjonen automatisk når prøveperioden utløper, og at bankkortet ditt da vil bli fakturert. Hvis du ikke ønsker å bruke den betalte versjonen av programmet, må du avbryte det automatiske byttet fra prøveversjonen til den betalte versjonen før prøveperioden utløper.