Kaspersky Security Cloud for Windows

Om aktiveringskoden

30. november 2021

ID 71010

En aktiveringskode er en kode du mottar når du kjøper et abonnement for Kaspersky Security Cloud. Denne koden behøves for å aktivere programmet.

Aktiveringskoden er en unik sekvens med 20 sifre og latinske bokstaver i formatet xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Avhengig av hvor du kjøpte programmet, kan du få tak i aktiveringskoden på en av disse måtene:

• Hvis du har kjøpt boksversjonen av Kaspersky Security Cloud, er aktiveringskoden spesifisert i håndboken eller på esken med installasjons-CD-en.
  • Hvis du kjøper Kaspersky Security Cloud fra en nettbutikk, sendes aktiveringskoden via e-post til adressen du oppgir når du bestiller.

Abonnementsperioden starter på datoen da du aktiverer programmet. Hvis du har kjøpt et abonnement for bruk av Kaspersky Security Cloud på flere enheter, starter abonnementsperioden første gang du bruker aktiveringskoden.

Hvis du har kjøpt et abonnement med automatisk fornyelse, begynner abonnementsperioden på kjøpstidspunktet.

Hvis du har mistet aktiveringskoden eller slettet den ved et uhell etter aktiveringen, kan du kontakte Kasperskys tekniske støtte for å gjenopprette den.