Kaspersky Security Cloud for Windows

Slik kjøper du et abonnement

30. november 2021

ID 71235

Du kan kjøpe et abonnement på My Kasperskys nettsted, på Kasperskys nettsteder eller fra partnerne våre. Når du kjøper et abonnement, vil du motta en aktiveringskode som skal brukes til å aktivere programmet. Du kan ikke bruke en ny aktiveringskode i Kaspersky Security Cloud.

Slik kjøper du et abonnement på My Kasperskys nettsted:

1. Logg på My Kaspersky.
  2. Gå til delen Butikk.
  3. Velg programmet fra listen over programmer og klikk på Kjøp nå.
  4. Følg instruksjonene på nettstedet.

For å kjøpe et abonnement via programgrensesnittet må du gjøre følgende:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Kjøp nå i hovedvinduet.
    • Klikk på lenken Mangler i hovedvinduet for å gå til vinduet Abonnement og klikk på Kjøp abonnement.

Nettstedet til Kaspersky eller en av våre partnere åpnes i standardnettleseren. Følg instruksjonene på nettstedet.