Kaspersky Security Cloud for Windows

Aktivering av programmet

30. november 2021

ID 71244

Du må aktivere programmet for å kunne bruke funksjonene i programmet og tilleggstjenestene.

Programmet aktiveres fra My Kaspersky. Hvis du kjøpte et abonnement på My Kasperskys nettsted, aktiveres programmet automatisk når du kobler enheten til My Kaspersky.

Hvis du kjøpte et abonnement med en metode som ikke kan aktiveres automatisk i programmet, må du legge til en aktiveringskode på My Kasperskys nettsted.

Slik legger du til en aktiveringskode for Kaspersky Security Cloud:

1. Logg på My Kaspersky.
  2. Gå til delen Lisenser.
  3. I delen Lisenser angir du en aktiveringskode for Kaspersky Security Cloud.
  4. Klikk på Legg til.

Programmet vil bli aktivert automatisk når du kobler enheten til My Kaspersky.

Hvis du kjøper boksversjonen av programmet, følger du instruksjonene i distribusjonssettet.