Kaspersky Security Cloud for Mac

Koble til My Kaspersky

14. februar 2022

ID 112738

Hvis du har lastet ned Kaspersky Security Cloud fra My Kaspersky, logger programmet seg automatisk på kontoen din når det starter opp første gang. Hvis du lastet ned Kaspersky Security Cloud fra Kaspersky-nettstedet, må du logge på My Kaspersky før du kan bruke programmet. Opprett en My Kaspersky-konto hvis du ikke har en allerede.

Merk: Hvis du har logget på My Kaspersky i et annet Kaspersky-program, ber Kaspersky Security Cloud deg om å logge på My Kaspersky med samme konto etter installeringen av programmet.

Logge på My Kaspersky med den eksisterende kontoen

Viktig: Hvis My Kaspersky-kontoen din allerede har en påført aktiveringskode for Kaspersky Security Cloud og abonnementet ikke er avsluttet ennå, deaktiveres programmet automatisk etter at du logger på My Kaspersky. Hvis du har mer enn ett abonnement for Kaspersky Security Cloud i My Kaspersky-kontoen din, ber programmet deg velge ett.

Opprette en My Kaspersky-konto fra programgrensesnittet

Bytt til en annen My Kaspersky-konto