Kaspersky Security Cloud for Mac

Klargjøre for installasjon

14. februar 2022

ID 118668

Før du installerer Kaspersky Security Cloud på datamaskinen, anbefales det at du gjør følgende:

• Pass på at datamaskinen oppfyller maskin- og programvarekravene.
  • Sjekk at datamaskinen er koblet til Internett. Du må ha tilgang til Internett for å logge på My Kaspersky-portalen, laste ned en ny versjon av Kaspersky Security Cloud på datamaskinen og motta oppdateringer.
  • Fjern alle andre antivirusprogrammer, slik at du kompatibilitetsproblemer og maksimerer datamaskinens ytelse.

Liste over inkompatible programmer

Se også

Krav til maskin- og programvare

Installer Kaspersky Security Cloud

Avinstaller Kaspersky Security Cloud