Kaspersky Security Cloud for Mac

Avinstaller Kaspersky Security Cloud

14. februar 2022

ID 118671

Merk: Avinstallering av Kaspersky Security Cloud fjerner ikke programutvidelsene automatisk fra Google Chrome og Firefox. Se dokumentasjonen for nettleserne du bruker for instruksjoner om hvordan du administrerer nettleserutvidelser i disse nettleserne.

Avinstaller Kaspersky Security Cloud

Merk: Du kan også avinstallere Kaspersky Security Cloud ved å bruke avinstallasjonsprogrammet i ZIP-arkivet som du kan laste ned fra Kasperskys nettsted for teknisk brukerstøtte. Kontakt teknisk støtte hos Kaspersky for mer informasjon.

Se også

Krav til maskin- og programvare

Klargjøre for installasjon

Installer Kaspersky Security Cloud