Kaspersky Security Cloud for Mac

Sikker tilkobling til trådløse nettverk

14. februar 2022

ID 120261

Offentlige trådløse nettverk kan være underbeskyttede, for eksempel hvis et trådløst nettverk bruker en sårbar krypteringsprotokoll. Når du kobler til et trådløst nettverk, vil Kaspersky Security Cloud sjekke nettverket. Hvis WiFi-nettverket er usikkert, ber programmet deg om å installere eller kjøre Kaspersky VPN Secure Connection.

Kaspersky VPN Secure Connection gir følgende fordeler:

• Sikker bruk av betalingssystemer og webområder for bestilling. Inntrengere kan ikke fange opp bankkortnummeret ditt når du betaler på et nettet, bestiller hotellrom eller leier biler.
  • Beskyttelse av konfidensiell informasjon. Ingen kan fastslå IP-adressen til datamaskinen din eller posisjonen din.
  • Beskyttelse av personvernet ditt. Ingen vil kunne fange opp og lese private samtaler du har på sosiale nettverk.

Viktig: Bruk av Kaspersky VPN Secure Connection kan være regulert av lokale lover. Du tillates bare å bruke Kaspersky VPN Secure Connection i henhold til programmets formål, og uten å bryte lokale lover og bestemmelser.

Aktiver/deaktiver varsling om usikrede trådløse nettverk

Installere Kaspersky VPN Secure Connection

Hvis Kaspersky Security Cloud advarer deg om at den trådløse tilkoblingen er usikret

Dette betyr at du har koblet til et ubeskyttet trådløst nettverk, og at påloggingsdetaljer, passord, meldinger og annen sensitiv informasjon kan bli fanget opp. Vi anbefaler å ikke bruke dette nettverket.