Kaspersky Security Cloud for Mac

Aktiver og deaktiver Kaspersky Security-utvidelsen for nettlesere i de valgte nettleserne

14. februar 2022

ID 143843

Med Kaspersky Security-utvidelsen for nettlesere blir du advart om farlige nettsteder og får tilbud om en sikrere metode for å skrive inn passord og sensitiv informasjon på nettet. Du kan også bruke utvidelsen til å aktivere eller deaktivere enkelte komponenter og funksjoner i Kaspersky Security Cloud. Utvidelsen er kompatibel med Safari, Google Chrome og Firefox.

Kaspersky Security-utvidelsen er installert i Safari som standard. Du må aktivere utvidelsen for å bruke den i denne nettleseren.

Merk: Du kan bare avinstallere utvidelsen for Kaspersky Security fra Safari ved å avinstallere Kaspersky Security Cloud.

Aktivere utvidelsen for Kaspersky Security for Safari

Deaktivere utvidelsen for Kaspersky Security for Safari

For å bruke Kaspersky Security-utvidelsen for nettlesere i Google Chrome og Firefox, må du installere og aktivere utvidelsen for disse nettleserne.

Installer og aktiver Kaspersky Security-utvidelsen for Google Chrome/Firefox

Instruksjoner for hvordan du administrerer nettleserutvidelser i Google Chrome / Firefox finner du i nettlesernes dokumentasjon.