Kaspersky Security Cloud for Mac

Rediger listen over klarerte filer, mapper og nettsteder

14. februar 2022

ID 166599

Klarert sone er en liste over objekter som Kaspersky Security Cloud ikke skanner eller overvåker. Det kan være nødvendig å legge til objekter i Klarerte sone hvis, for eksempel, Kaspersky Security Cloud blokkerer tilgang til en fil, et program eller et nettsted, selv om du er sikker på at objektet, programmet eller webadressen er ufarlig.

Når et program legges til i Klarert sone, overvåkes ikke lenger programmets filer og nettverksaktiviteter (inkludert de som er mistenkelige). Kaspersky Security Cloud fortsetter imidlertid å skanne den kjørbare filen og prosessen til det klarerte programmet.

Legge til / fjerne en fil eller mappe i listen over klarerte filer og mapper

Legg til / fjern et klarert nettsted fra listen med klarerte webadresser

Aktivere overvåking av en klarert webadresse