Kaspersky Security Cloud for Mac

Samsvar med EU-lovgivning

14. februar 2022

ID 166861

Der Kaspersky Security Cloud distribueres i EU, overholder programmet med vilkårene i personvernforordningen (GDPR).

Under installasjon av Kaspersky Security Cloud blir du bedt om å lese og godta vilkårene og betingelsene i lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen. Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er gammel nok til å installere Kaspersky Security Cloud i Den europeiske union.

Du vil også bli bedt om å lese og godta følgende erklæringer:

• Erklæringen om databehandling for forbedret beskyttelse (Kaspersky Security Network-erklæringen), som lar deg forbedre driftsbeskyttelsen og programmets viktigste funksjonaliteter.
  • Erklæringen om databehandling for markedsføringsformål (markedsføringserklæringen), som lar Kaspersky tilby deg ytterligere fordeler.

Hvis du velger å godta disse erklæringene, kan du likevel tilbakekalle godkjennelsen når som helst i programpreferansene.