Kaspersky Security Cloud for Mac

Aktiver sjekking av kontoene dine for mulige lekkasjer av data

14. februar 2022

ID 173456

Noen ganger er ikke engang et unikt og sterkt passord og et virtuelt tastatur nok til å beskytte kontoene dine på nettsteder og sensitiv informasjon. Hackere leter alltid etter sårbarheter på populære nettsteder for å stjele brukerdata. Hvis et nettsted du har en konto på, har blitt hacket, blir kontoen din utsatt for risiko, og dataene dine kan bli offentlig tilgjengelig.

Kaspersky Security Cloud kan sjekke e-postadressen din mot en database av lekkasjer som er kjent for Kaspersky, hver gang du logger på kontoen din på nettsteder. Hvis kontoen din er blitt utsatt for risiko, blir du informert av Kaspersky Security Cloud.

Merk: Kaspersky Security Cloud kan bare sjekke kontoer som bruker en e-postadresse som brukernavn.

Aktiver/deaktiver sjekking av kontoene dine for mulige lekkasjer av data