Kaspersky Security Cloud for Mac

Beskyttelse for passordene dine og sensitiv informasjon

14. februar 2022

ID 173530

Kaspersky Password Manager beskytter alle passordene dine og annen sensitiv informasjon (for eksempel passdetaljer og økonomiske eller medisinske journaler) med ett hovedpassord. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter som kjører Microsoft® Windows®, macOS, Android or iOS for å holde alle dataene dine sikre og synkroniserte.

Kaspersky Password Manager:

• Holder passord og annen viktig informasjon lett tilgjengelig.
  • Fyller ut nettskjemaer automatisk.
  • Beskytter sensitiv informasjon.
  • Importerer passord fra tredjeparts passordbehandlingsprogrammer.
  • Sjekker passordsikkerhet.
  • Genererer sterke passord.
  • Synkroniserer data mellom flere enheter.

Du kan administrere dataene dine enten fra programgrensesnittet eller på My Kaspersky.

Installer Kaspersky Password Manager