Kaspersky Security Cloud for Mac

Barnesikkerhet

14. februar 2022

ID 173531

Kaspersky Safe Kids kontrollerer sikkerheten til barna dine på Internett og i det daglige liv. Du avgjør hva som er trygt for barna dine: hvilke nettsteder de kan besøke, hvor langt hjemmefra de kan gå og hvor mange timer de kan bruke datamaskinen eller smarttelefonen. Programmet sikrer at barnet ditt følger reglene du har angitt.

Åpne Kaspersky Safe Kids fra grensesnittet til Kaspersky Security Cloud

Kaspersky Safe Kids passer for barn i alle aldre. Når du angir barnets fødselsår i Kaspersky Safe Kids, velger programmet automatisk innstillingene som passer for alderen.

Når barnet surfer på Internett, hjelper Kaspersky Safe Kids deg med å

• bare vise barnet sikre søkeresultater på Internett Kaspersky Safe Kids skjuler for eksempel sider med voksent innhold
  • stopp barna dine fra å besøke bestemte nettsteder eller alle nettsteder i bestemte kategorier (for eksempel pengespillnettsteder)
  • finne ut hvilke webområder barnet har besøkt
  • finne ut om barnets innlegg på sosiale nettverk og vennene barnet kommuniserer med.

Når barnet tilbringer tid på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen hjelper Kaspersky Safe Kids deg med å:

• finne ut hvor mye tid barna har brukt på enheten
  • hjelpe barnet med å tilbringe mindre tid på enheter ved å angi tidsgrenser på enhetsbruk
  • begrense bruk av bestemte programmer eller alle programmer i en bestemt kategori (for eksempel dataspill) for å bidra til at barnet bruker tid på lekser og andre aktiviteter
  • blokkere bruk av programmer som ikke er egnet for barnets alder
  • finne ut hvem barnet kommuniserer med via telefon og SMS-meldinger. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Android-mobilenheter.

Når du ikke er med barnet ditt, hjelper Kaspersky Safe Kids deg med å:

• sjekke barnets posisjon på et kart
  • angi et sikkert område på et kart og få varsler hvis barnet går utenfor det sikre området
  • motta varsler om barnets aktivitet via e-post eller varsler på smarttelefon
  • motta og besvare forespørsler fra barnet ditt via Kaspersky Safe Kids.

Kaspersky Safe Kids kan installeres på Windows-, macOS-, Android- og iOS-enheter.