Kaspersky Security Cloud for Mac

Om totrinnsverifisering

14. februar 2022

ID 180180

Viktig: Totrinnsverifisering kan være utilgjengelig i regionen din. Du finner mer informasjon på hjelpesiden for My Kaspersky.

Totrinnsverifisering hindrer kjeltringer i å logge på My Kaspersky-kontoen din, selv om de kan passordet. Vi vil sende deg en unik sikkerhetskode via SMS for å bekrefte identiteten din. Vi bruker telefonnummeret du lagrer på My Kaspersky. Dette betyr at du trenger både passordet og telefonen din for å logge på kontoen.

Du kan slå på totrinnsverifisering på My Kaspersky. Hvis du vil endre telefonnummeret ditt, kan du oppdatere det på My Kaspersky. Hvis du allerede er logget på kontoen din på en enhet, er det ingen forandring for deg. Se hjelpedelen for My Kaspersky for mer detaljerte instruksjoner.

Merk: Sikkerhetskoden som sendes til telefonnummeret ditt i en SMS-melding er gyldig i en kort periode. Hvis den utløper, må du be om en ny sikkerhetskode.

Hvis du ikke har mottatt en SMS-melding med en sikkerhetskode