Kaspersky Security Cloud for Mac

Sikkerhetsrapporter

14. februar 2022

ID 183266

Kaspersky Security Cloud kan generere sikkerhetsrapporter med et kort sammendrag av skannestatistikk og sikkerhetsproblemer oppdaget av programmet. Hvis generering av sikkerhetsrapporter er slått på, varsler Kaspersky Security Cloud deg om at en annen sikkerhetsrapport er klar for visning. Hvis du velger å se sikkerhetsrapporten, åpner Kaspersky Security Cloud et nytt vindu der du finner informasjon om sikkerhetsstatusen til datamaskinen din.

Åpne en sikkerhetsrapport

I en sikkerhetsrapport kan du velge om du vil vise informasjon for de siste to ukene eller for helt tilbake til da programmet ble installert.

Endre rapportperioden

Hvis du ikke ønsker å se sikkerhetsrapporter, kan du slå av varslinger om dem.

Slå varslinger om sikkerhetsrapporter av/på