Kaspersky Security Cloud for Mac

Feilsøking

14. februar 2022

ID 195928

Dette gjør du hvis Kaspersky Security Cloud ikke fungerer som det skal

Hvis Kaspersky Security Cloud ikke fungerer som det skal, kan du gjøre følgende:

1. Start Kaspersky Security Cloud på nytt.
  2. Start Mac-en på nytt hvis problemet vedvarer.
  3. Installer Kaspersky Security Cloud på nytt hvis dette ikke hjelper.

Starte Kaspersky Security Cloud på nytt

Installere Kaspersky Security Cloud på nytt

Hvis du får meldingen «Enkelte beskyttelseskomponenter kunne ikke startes»

Denne meldingen kan skyldes mislykket installasjon av Kaspersky-sertifikatet. Følg instruksjonene på nettstedet for teknisk brukerstøtte (kunnskapsbasen) for å løse problemet.

Slik henter du en systemrapport

Hente en systemrapport

Slik lagrer du en system.log-fil

Lagre system.log-filen

Slik aktiverer du System Integrity Protection

System Integrity Protection er en funksjon som beskytter integriteten til operativsystemet på Mac-en. Det hindrer skadelig programvare i å redigere systemfiler og -innstillinger.

Aktivere System Integrity Protection

Slik deaktiverer du Kernel Extension Development Mode

Kernel Extension Development Mode deaktiverer verifisering av digitale signaturer for drivere. Dette kan føre til problemer med Mac-ens funksjon, datatap, tyveri av konfidensiell informasjon og andre problemer.

Deaktivere Kernel Extension Development Mode