Kaspersky Security Cloud for Mac

Hovedprogramvinduet

14. februar 2022

ID 58162

Åpne hovedprogramvinduet

Hovedprogramvinduets formål

I hovedvinduet til Kaspersky Security Cloud kan du se informasjon om beskyttelsesstatus på datamaskinen din, Fil-Antivirus og Web-Antivirus, fremdrift for virusskanner og anbefalinger for hvordan du kan forbedre beskyttelsen til Mac-en din.

I hovedprogramvinduet kan du også gjøre følgende:

• Åpne vinduet Skann for å administrere skanneoppgaver.
  • Åpne vinduet Lisenser for å vise informasjon om abonnementet.
  • Åpne Beskyttelsessenter.
  • Se nyheter om Kaspersky Security Cloud og beskyttelse mot trusler mot datamaskiner generelt.
  • Les anbefalinger om hvordan du kan forbedre sikkerheten til datamaskinen din.
  • Åpne vinduet Personvern for å redigere personverninnstillingene dine.
  • Åpne vinduet Overvåking av harddiskens tilstand.
  • Åpne Hjemmenettverk-vinduet.
  • Åpne vinduet Kaspersky Safe Kids.
  • Logg på eller logg av My Kaspersky-kontoen din.

Kontrollene i hovedprogramvinduet

Hovedprogramvinduet har følgende kontroller:

• Beskyttelsesstatusindikator (i form av et skjold)
  • Store knapper nederst i vinduet
  • Små knapper i den nederste ruten i vinduet

Statusindikatoren angir gjeldende beskyttelsesstatus for datamaskinen:

• Grønn angir at beskyttelsen er optimal.
  • Gult og rødt advarer mot tilstedeværelse av forskjellige problemer knyttet til konfigurasjon eller operasjon av Kaspersky Security Cloud.

I tillegg til beskyttelsesstatusindikatoren beskriver høyre panel i hovedprogramvinduet datamaskinens beskyttelsesstatus og viser de nyeste sikkerhetsproblemene og truslene som er rapportert av Beskyttelsessenter, i tillegg til de siste nyhetene og anbefalingene fra Kaspersky.

Du kan utføre følgende handlinger ved å klikke på knappene nederst i vinduet:

Åpne Skann-vinduet for å kjøre Hurtigskann, Fullstendig skann og Egendefinert skann.

Åpne Personvern-vinduet for å tilpasse personverninnstillingene dine og sjekke kontoene dine.

Åpne Overvåking av harddiskens tilstand-vinduet for å undersøke tilstanden til harddiskene dine.

Åpne vinduet Kaspersky Safe Kids (kun i Family-pakken).

Åpne Hjemmenettverk-vindeut for å undersøke enheter på Wi-Fi-nettverket i hjemmet.

Du kan utføre følgende handlinger ved å klikke på knappene i panelet nederst i vinduet:

<My Kaspersky-konto>

Åpne vinduet der du kan gå til My Kasperskys nettsted eller logge av My Kaspersky.

Åpne Lisenser-vinduet der du kan se informasjon om abonnementet ditt.