Kaspersky Security Cloud for Mac

Bruke Beskyttelsessenter

14. februar 2022

ID 58281

Beskyttelsessenter er en Kaspersky Security Cloud-funksjon du kan bruke til å analysere og reparere problemer og datasikkerhetstrusler, få anbefalinger om hvordan du kan forbedre beskyttelsen av datamaskinen din og få de siste nyhetene og spesialtilbud fra Kaspersky.

Åpne Beskyttelsessenter

Beskyttelsessenter deles inn i tre faner:

• Beskyttelse. I denne fanen finner du informasjon om aktive trusler, ser tilstanden til programdatabaser og finner ut hvorvidt beskyttelse av komponenter er deaktivert.
  • Anbefalinger. I denne fanen finner du anbefalinger som hjelper deg med å få mest mulig ut av sikkerheten på datamaskinen.
  • Nyheter. I denne fanen finner du de siste nyhetene og spesialtilbudene fra Kaspersky.

Kaspersky Security Cloud foreslår tiltak du kan iverksette for å løse problemet eller trusselen for hvert enkelt problem eller hver enkelt trussel i Beskyttelse-fanen. Hvis Kaspersky Security Cloud for eksempel oppdager infiserte filer på datamaskinen, kan du klikke på Desinfiser. Hvis antivirusdatabasene ikke er oppdatert, kan du klikke på Oppdater. Du kan fikse et problem eller nøytralisere en trussel umiddelbart, eller senere.

Gjør følgende for å fikse et problem eller nøytralisere en trussel umiddelbart

Hvis du lukker Beskyttelsessenter uten å eliminere farlige trusler, blir fargen på indikatoren for beskyttelsesstatus i hovedvinduet i programmet bli rød for å minne deg på disse truslene.