Kaspersky Security Cloud for Mac

Konfigurer beskyttelse mot skadelige lenker og lenker med nettfiske

14. februar 2022

ID 58623

Med data fra Kaspersky Security Network kan Kaspersky Security-utvidelsen for nettlesere sjekke alle lenker på åpne nettsider for å fastslå hvorvidt de er oppført som skadelige nettadresser og sjekke lenkene for nettfisketrusler. Utvidelsen for Kaspersky Security merker også farlige lenker med et rødt ikon for å indikere et høyt farenivå.

Slå av/på visning av statusikoner for lenker på nettsider