Kaspersky Security Cloud for Mac

Oppdatere programdatabaser

14. februar 2022

ID 58769

Kaspersky Security Cloud laster ned oppdateringer fra Kasperskys oppdateringsservere, som er HTTP-servere der Kaspersky Security Cloud-oppdateringer publiseres regelmessig.

Merk: Du må ha Internett-forbindelse for å kunne laste ned oppdateringer fra oppdateringsserverne.

Som standard sjekker Kaspersky Security Cloud regelmessig etter oppdateringer fra Kasperskys oppdateringsservere. Hvis nye oppdateringer er tilgjengelige på en server, laster Kaspersky Security Cloud dem ned i bakgrunnen og installerer dem på datamaskinen din.

Starte en oppdatering av Kaspersky Security Cloud

Du kan kjøre en oppdatering av Kaspersky Security Cloud på My Kaspersky. Les hjelpedelen for My Kaspersky for mer informasjon om oppdatering av programmet på My Kaspersky.

Du kan endre metoden Kaspersky Security Cloud oppdaterer programdatabasene. Som standard oppdaterer programmet databaser automatisk.

Aktiver/deaktiver automatisk nedlasting av databaseoppdateringer for Kaspersky Security Cloud

Du kan se resultatene fra den fullførte oppdateringsoppgaven i vinduet Rapporter.