Kaspersky Security Cloud for Mac

Utføre virusskannoppgaver

14. februar 2022

ID 58772

Standardoppgaven Fullstendig skann er inkludert i Kaspersky Security Cloud. Når du kjører denne oppgaven, vil programmet skanne minnet, oppstartsobjekter og alle interne disker på datamaskinen etter virus og annen skadelig programvare.

Kjøre en fullstendig virusskann på datamaskinen

Standardoppgaven Hurtigskann er inkludert i Kaspersky Security Cloud. Mens denne oppgaven kjører, skanner programmet kritiske områder på datamaskinen (minne, oppstartsobjekter og systemmapper) etter virus og annen skadelig programvare.

Kjøre en hurtigskann på datamaskinen

Du kan også kjøre et Fullstendig skann eller Hurtigskann på My Kaspersky. Les hjelpedelen for My Kaspersky for mer informasjon om kjøring av et skann på en datamaskin på My Kaspersky.

Du kan planlegge en Fullstendig skann eller Hurtigskann.

Planlegg en skanneoppgave

Du kan skanne et enkelt objekt (for eksempel en intern disk, mappe, fil eller en ekstern disk) for virus og annen skadelig programvare.

Skann et valgt element

Når en flyttbar disk kobles til datamaskinen, kan Kaspersky Security Cloud starte skanning av disken automatisk, spørre om den skal skannes eller ikke gjøre noe som helst. Du kan velge et av alternativene i preferansene for oppgaven Skanning av ekstern disk.

Velg handlingen Kaspersky Security Cloud skal utføre når en ekstern disk kobles til datamaskinen

Du kan se resultatene fra de fullførte virusskanneoppgavene i vinduet Rapporter.