Kaspersky Security Cloud for Mac

Merknader om varemerker

14. februar 2022

ID 59177

Registrerte varemerker og tjenestemerker tilhører sine respektive eiere.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iCloud, iMac, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari og Time Machine er varemerker som tilhører Apple Inc. og er registrert i USA og andre land.

Avira og andre Avira-produktnavn i dette dokumentet er varemerker som tilhører Avira eller deres partnere.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect og IOS er registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller deres partnere i USA og i andre land.

Comodo er et varemerke som eies av Comodo og/eller deres partnere.

ESET er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører ESET, spol. s r.o.

Android, Chrome, Chromium, Google og Google Chrome er varemerker som tilhører Google, Inc.

Intel er et varemerke som tilhører Intel Corporation i USA og i andre land.

Linux er registrert varemerke tilhørende Linus Torvalds i USA og andre land.

McAfee er et varmemerke eller registrert varemerke som tilhører McAfee, Inc. i USA og andre land.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone og WMI er registrerte varemerker som tilhører Microsoft Corporation, både i USA og i andre land.

Firefox er et varemerke tilhørende Mozilla Foundation.

Java og JavaScript er registrerte varemerker som tilhører Oracle og/eller deres partnere.

Norton og Symantec er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Symantec Corporation eller deres partnere, både i USA og i andre land.

Trend Micro er et varemerke som tilhører Trend Micro.

AVG er et registrert varemerke.