Kaspersky Security Cloud for Mac

Informasjonskilder for programmet

14. februar 2022

ID 80831

Side for Kaspersky Security Cloud på Kasperskys nettsted

Fra siden til Kaspersky Security Cloud på Kaspersky-nettstedet kan du vise generell informasjon om programmet, og dets funksjoner og egenskaper.

Siden til Kaspersky Security Cloud i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på nettstedet til Kasperskys tekniske støtte.

Fra siden til Kaspersky Security Cloud i kunnskapsbasen kan du lese artikler med nyttig informasjon, anbefalinger, og svar på vanlige spørsmål om hvordan du kjøper, installerer og bruker programmet.

Artiklene i kunnskapsbasen kan gi svar på spørsmål som gjelder både Kaspersky Security Cloud og andre Kaspersky-programmer. Artikler i kunnskapsbasen kan også inneholde nyheter fra teknisk støtte.

Gå til kunnskapsbasen fra rullegardinlisten for Hjelp

Diskutere Kaspersky-programmer med fellesskapet

Hvis du har et spørsmål som ikke krever et umiddelbart svar, kan du diskutere saken med eksperter fra Kaspersky og med andre brukere i fellesskapet vårt.

I fellesskapet kan du vise diskusjonsemner, legge inn kommentarer og opprette nye emner.

Gå til fellesskapet fra rullegardinlisten for Hjelp

Merk: Du må ha en Internett-tilkobling for å få tilgang til webområderessurser.

Hvis du ikke finner en løsning på problemet, ber vi deg kontakte teknisk støtte.