Kaspersky Security Cloud for Mac

Sende filer med informasjon om feil til Kaspersky

14. februar 2022

ID 85295

Kaspersky Security Cloud kan lagre programstatusinformasjon på tidspunktet da feilen oppstod og sende denne informasjonen til Kaspersky automatisk.

Aktiver automatisk overføring av filer med informasjon om feil til Kaspersky:

Du kan også aktivere automatisk overføring av filer med informasjon om feil til Kaspersky i varslingsvinduet for feil ved oppstart av programmet.

Kaspersky Security Cloud sender følgende informasjon i en feilfil:

• Prosessnavn og -ID
  • Banen til den kjørbare modulen
  • Programvareversjon
  • Prosessens bitversjon (32- eller 64-biters)
  • Overordnet prosessnavn og -ID
  • Dato og klokkeslett da programmet krasjet
  • Operativsystemversjon
  • Rapportversjon
  • Typen feil som gjorde at programmet krasjet
  • Informasjon om feil
  • Nummeret på tråden der feilen oppsto
  • Kallstakker for hver tråd under programkrasjen (rammenummer, modulnavn, adresse i koden, navnet på funksjonen på tilsvarende adresse)
  • Registerverdier for tråden der feilen oppsto
  • Liste over innlastede moduler med adressen der modulen er lastet inn, modulnavn, modulversjon, UUID og bane til modulen