Kaspersky Security Cloud for Mac

Oversikt over Kaspersky Security Cloud for Mac

14. februar 2022

ID 96495

Kaspersky Security Cloud beskytter datamaskiner med operativsystemet macOS mot virus og andre trusler mot datamaskinens sikkerhet.

Fil-Antivirus

Fil-Antivirus beskytter filsystemet på datamaskinen i sanntid ved å fange opp og analysere forsøk på å få tilgang til filer. Du kan konfigurere handlingene som programmet utfører på infiserte filer. Som standard desinfiserer eller sletter Kaspersky Security Cloud skadelige objekter. Finn ut mer.

Web-Antivirus

Web-Antivirus beskytter informasjonen som datamaskinen sender og mottar over HTTP- og HTTPS-protokollene i Safari, Google Chrome og Firefox. Denne komponenten inkluderer Kaspersky Security-utvidelsen for nettlesere, som du kan installere for å skanne lenker på nettsteder for nettfiske og skadelige nettadresser og redusere risikoen for oppfanging når du skriver inn passord på nettsteder. Finn ut mer.

Nettverkangrepsblokkering

Nettverkangrepsblokkering beskytter datamaskinen mot inntrenginger i operativsystemet. Denne komponenten beskytter mot nettangripere (som bruker portskanning og invasive angrep) og den skadelige programvaren de installerer (inkludert skadelig programvare som prøver å sende personlige data til kriminelle). Finn ut mer.

Skann

Kaspersky Security Cloud oppdager og eliminerer virus og andre sikkerhetstrusler på etterspørsel i det angitte skanneomfanget. Du kan konfigurere handlingene som programmet utfører på infiserte filer. Som standard desinfiserer eller sletter Kaspersky Security Cloud skadelige objekter. Du kan kjøre et fullstendig skann av datamaskinen, et hurtigskann av kritiske områder på datamaskinen og en skann av et angitt skanneomfang. Du kan også sette opp skannealternativer for eksterne disker som er koblet til datamaskinen. Finn ut mer.

Sikre penger

Sikre penger beskytter økonomiske transaksjoner når du besøker nettstedene til banker, betalingssystemer og nettbutikker – overalt der du oppgir bankkortopplysninger eller betaler på nettet. Sikre penger sikrer at webområdene til banker, betalingssystemer og nettsystemer er ekte – det sjekker sikkerhetssertifikatene deres basert på data fra Kaspersky Security Network. Listen med godkjente nettsteder for banker, betalingssystemer og nettbutikker oppdateres automatisk som en del av programdatabasene. Finn ut mer.

Beskyttelse av personvern

Kaspersky Security Cloud blokkerer tilgang til webkameraet ditt og forhindrer programmer fra å bruke det, blokkerer sporing av nettsteder og sjekker hvorvidt kontodataene dine kan ha blitt offentlig tilgjengelige på grunn av datalekkasjer på populære nettsteder. Finn ut mer.

Kaspersky Security-utvidelse for nettlesere

Du kan bruke Kaspersky Security-utvidelsen for å sikre nettlesingsaktivitetene dine og beskytte passordene dine og sensitive data. Finn ut mer.

Hjemmenettverk

Kaspersky Security Cloud overvåker enheter som kobler seg til Wi-Fi-nettverket i hjemmet ditt. Finn ut mer.

Overvåking av harddiskens tilstand

Kaspersky Security Cloud overvåker harddiskene dine for å unngå uventet tap av data og holde den verdifulle informasjonen din sikker. Programmet bruker S.M.A.R.T.-teknologi til å rapportere de viktige parametrene for harddiskmiljø og varsle deg om viktige hendelser og kritiske problemer. Finn ut mer.

Oppdater

Kaspersky Security Cloud oppdaterer databaser regelmessig fra Kasperskys oppdateringsservere. Programmet kan laste ned og installere nye versjoner av Kaspersky Security Cloud automatisk. Finn ut mer.

Karantene

Når Kaspersky Security Cloud oppdager en infisert fil, oppretter det en kopi av filen i Karantene før det prøver å desinfisere eller slette den. Du kan når som helst gjenopprette den opprinnelige versjonen av filen. Finn ut mer.

Rapporter

Kaspersky Security Cloud genererer rapporter om hendelser og handlinger som involverer programkomponenter. Finn ut mer.

Varsler

Kaspersky Security Cloud bruker varsler til å informere deg om visse hendelser i driften av Kaspersky Security Cloud. Varsler kan også forsterkes med lyder. Finn ut mer.

Beskyttelsessenter

Kaspersky Security Cloud hjelper deg med å analysere og reparere problemer og datasikkerhetstrusler, få anbefalinger om hvordan du kan forbedre beskyttelsen av datamaskinen din og få de siste nyhetene og spesialtilbud fra Kaspersky. Finn ut mer.

Sikkerhetsrapporter

Kaspersky Security Cloud genererer sikkerhetsrapporter med et kort sammendrag av skannestatistikk og sikkerhetsproblemer oppdaget av programmet. Finn ut mer.

Ekstern administrering via My Kaspersky

Ved å logge på My Kaspersky fra en datamaskin med Internett-forbindelse kan du eksternt styre beskyttelsen av datamaskinene dine som har Kaspersky Security Cloud installert: se datamaskinens nåværende beskyttelsesstatus, løs problemer, svar på sikkerhetstrusler for datamaskinen, aktiver eller deaktiver beskyttelseskomponenter (Fil-Antivirus, Web-Antivirus, Nettverkangrepsblokkering), kjør virusskanneoppgaver, oppdater programdatabaser, aktiver eller deaktiver personvernbeskyttelse og behandle lisensnøkler for Kaspersky Security Cloud. Finn ut mer.