Kaspersky VPN-versjoner

12. april 2023

ID 143115_1

Kaspersky VPN er tilgjengelig i gratisversjonen og den ubegrensede versjonen.

Merk: Tilgjengeligheten av gratisversjonen avhenger av din region.

Gratisversjon:

• Kostnadsfri.
  • Alltid tilgjengelig.
  • Begrenset mengde sikker trafikk per dag.
  • Du kan ikke velge VPN-server. Den velges automatisk.

Du kan bytte fra gratisversjonen til den ubegrensede versjonen ved å kjøpe et abonnement.

Ubegrenset versjon:

• Ubegrenset daglig trafikk.
  • Du kan velge VPN-server.
  • Avbruddsbryter.
  • Tilgjengelig via abonnement.
  • Programmet kan installeres på flere enheter (Mac, mobil, nettbrett, PC) under ett abonnement.

Mer informasjon om Kaspersky VPN-versjoner finner du på My Kaspersky.

Merk: Når du bruker den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN, kan det hende programmet gir deg beskjed om at et annet abonnement er tilgjengelig. Dette varslet vises kun hvis abonnementet som ble funnet gjelder for færre enheter enn det nåværende abonnementet ditt. Hvis du bytter til dette abonnementet, vil Kaspersky VPN gå over til gratisversjonen på noen av enhetene det er installert på.

Se også

Oppgrader til den ubegrensede versjonen

Om abonnementet