Beskytt dataene dine hvis den sikre tilkoblingen blir brutt

12. april 2023

ID 206475

Når du slår på VPN, er dataene dine godt beskyttet når du surfer på Internett. Hvis VPN-tilkoblingen faller ut vil imidlertid dataene dine være ubeskyttet, og angripere kan stjele dem. For å sikre at dataene dine alltid er beskyttet, kan du bruke Avbruddsbryter. Avbruddsbryter vil kutte dataoverføring over Internett når VPN kobler til på nytt. Internett-tilkoblingen din vil bli gjenopprettet så snart VPN slås på.

Viktig: For å beskytte dataene dine blokkerer Avbruddsbryter dataoverføring på Internett, helt til VPN-tilkoblingen er gjenopprettet. Dette påvirker ikke dataoverføring på lokalnettet. Mac-en din kan samhandle med andre enheter på lokalnettet ditt, uten begrensninger.

Som standard er Avbruddsbryter slått av, og Kaspersky VPN blokkerer ikke Internett-tilgangen hvis VPN-tilkoblingen blir brutt.

Merk: Hvis Delt tunnelering er på og VPN-tilkoblingen faller, vil Avbruddsbryter kutte dataoverføring over internett bare for programmer som er lagt til på Delt tunnelering-listen.

Slå på Avbruddsbryter

Merk: Avbruddsbryter er kun tilgjengelig i den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN.

Se også

Aktiver VPN-forbindelse

Beskytt tilkobling til usikre trådløse nettverk

Velg hvilken handling Kaspersky VPN skal utføre når du kobler til et usikret trådløst nettverk