Hvorfor er det umulig å åpne et nettsted med Kaspersky VPN aktivert?

12. april 2023

ID 213982

Noen nettsteder og tenester på nett nekter deg tilgang når du prøver å koble til dem via en VPN. Nettsteder og tenester på nett kan nekte VPN-tilgang av følgende årsaker:

• Nettstedseiere ønsker at det lisensierte innholdet de publiserer, bare er tilgjengelige for et bestemt land, siden det er forskjellige tilbud og priser for forskjellige land.
  • Nettstedseiere vil at nettstedet kun skal kunne besøkes fra en bestemt region. For eksempel kan et lotteri bli trukket bare for et bestemt land, og tilgang fra andre regioner er derfor forbudt.
  • Det finnes tjenester på nett som, av årsaker relatert til lovverket, kun er tilgjengelige i en bestemt region (for eksempel enkelte medietjenester eller nyhetsformidlere). Disse tjenestene på nett motvirker anonymiserende nettsteder, og er ikke tilgjengelige når du bruker en VPN (eller et annet anonymiserende nettsted) for å nå dem.
  • Disse tjenestene på nett fastslår ikke bare hvor kunden befinner seg, men også at kunden bruker et anonymiserende nettsted. Hvis det oppdages et forsøk på å bruke tjenesten på nett gjennom et anonymiserende nettsted, vil tilgang til denne tjenesten bli blokkert.
  • Hvis du ikke kan få tilgang til en bestemt nettside eller nettjeneste ved å bruke en Kaspersky VPN, anbefaler vi å kontakte Kasperskys kundeservice. Oppgi hvilken tjeneste på nett som er utilgjengelig, og hvor den er utilgjengelig fra. Kaspersky vil gjøre alt vi kan for å løse problemet.