Slik konfigurerer du delt tunnelering

12. april 2023

ID 240287

Du kan konfigurere aktivering av en VPN-tilkobling bare for utvalgte programmer (Delt tunnelering).

Slå på VPN bare for utvalgte programmer

Merk: Delt tunnelering er kun tilgjengelig i den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN.

Delt tunnelering har følgende begrensninger:

• Du kan konfigurere Delt tunnelering-innstillinger bare for ikke-systemprogrammer fra Programmer-mappen.
  • Hvis Delt tunnelering er på og VPN-tilkoblingen faller, vil Avbruddsbryter kutte dataoverføring over internett bare for programmer som er lagt til på Delt tunnelering-listen.