Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Om versjoner av Kaspersky VPN Secure Connection

12. oktober 2023

ID 127799

Du kan bruke gratisversjonen eller den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection. For å bruke den ubegrensede versjonen av programmet, må du kjøpe et abonnement.

Gratisversjonen av programmet

Når du bruker gratisversjonen av programmet:

• Du kan bruke programmet på alle enheter.
  • Du kan bruke 200 MB sikker trafikk per dag på hver enhet (300 MB hvis enheten din er koblet til My Kaspersky).
  • Du kan ikke velge sted av VPN-serveren. Programmet velger et sted for VPN-serveren automatisk.

Den ubegrensede versjonen av programmet

Antall enheter du kan bruke på den ubegrensede versjonen av programmet på, avhenger av vilkårene i abonnementet ditt.

Når du bruker den ubegrensede versjonen av programmet:

• Du kan bruke en ubegrenset mengde sikker trafikk på hver enhet hver dag (unntatt når trafikken begrenses av Internett-leverandøren din).
  • Du kan velge et sted for VPN-server.
  • Du kan opprette en sikker tilkobling gjennom den raskeste serveren.
  • Du kan konfigurere Kill Switch-funksjonen til å kutte Internett-tilkoblingen din helt hvis VPN-tilkoblingen din faller, og sikre at dataene dine aldri blir utsatt for ubeskyttet internettilgang.
  • Du kan konfigurere aktivering av en VPN-tilkobling kun for utvalgte programmer (delt tunnelering).
  • Du kan bruke Double VPN-funksjonen til å endre IP-adressen din to ganger, noe som gir et ekstra lag med kryptering.

Den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection må kobles til My Kaspersky.